Naujienų straipsnio pagrindinė nuotrauka

Rinkis, kas būsi autogidas summer fest metu

Atgal

Rinkis, kas būsi autogidas summer fest metu

2024 m. birželio 30 d.

 

Su didžiausiu malonumu noriu pranešti, kad iki didžiausio šių metų renginio liko kiek daugiau nei savaitė. Tai reiškia, kad Tu vis dar spėji užsiregistruoti ir labai smagiai praleisti laiką. Gavome žinučių, kad ne visi iki galo supranta, kas čia kaip vyks ir su kuo tas festivalis bus "valgomas" :) Todėl pateikiu viską "ant lėkštelės", tikiuosi, po šio laiško viską suprasi ir iš karto lėksi registruotis.
 

1. RATRACERIS3000
Visų pirma, festivalis Autogidas Summer Fest yra skirtas ratracer'iams, pagrindinis akcentas esi Tu, ir visos 3 dienos nuo liepos 11 iki 13 bus važiavimai su kelio knyga. Dieną ir naktį pravažiuosime vidutiniškai po 200 km per dieną. Vakarais gali apsistoti kažkur Zarasuose, Daugpilyje (±20 km), arba kaip normalus ratracer'is taip vadinamame bivuake Zaraso ežero Didžiojoje saloje, kur bus vieta palapinėms, kemperiams ir panašiai.

Ką Tu, kaip ratracer'is, gauni:
- 3 dienas važiavimų, 600 km kelio knygos, GPS sekimo įrangą.
- VIP Ratracerių preparty liepos 12 d. penktadienį Kupole esančioje saloje.
- Grand koncertą su Eurovizijos nugalėtojais Kalush Orchestra, Rondo ir kitais nerealiais atlikėjais, galimybę lipti ant scenos koncerto metu atsiimti savo prizus. Turėsime tik RATRACERIŲ zoną prie scenos su atskirais gėrimais ir maistu, tad nereikės stovėti eilėje su visais kitais koncerto dalyviais.
- Visą liepos 13 dieną veiks pramogų zona su batutais, sraigtasparniais ir oro balionais, bus Gaidelio konkursai, CF moto motociklų pristatymas, StelAuto naujų automobilių pristatymas, masažas, tatuiruotės, barberis ir kaip visada pirčių zona. 
REGISTRUOTIS ČIA
 

2. Ratraceris2000
Jei negali dalyvauti visas tris dienas, siūlau pasinaudoti proga ir sudalyvauti taip vadinamame GO renginyje, kur galėsi prisijungti prie jau 2 dienas važiuojančių ratracer'ių ir įveikti tuos 200 šeštadieninius kilometrus. Jei pasirinkai šį variantą, mes vis dar Tavęs laukiame liepos 12 dienos preparty'e vakare :) Šeštadienį važiuoji ir dar koncertą su ratracer'iais iš arti pasižiūri! Puikus variantas negalintiems išeiti iš darbo ketvirtadienį.
REGISTRUOTIS ČIA 
 

3. Esi ATV fanas ir nori važiuoti: Tau tiks Motofox ATV Challenge
Mes su MOTOFOX parengėme specialią trasą ir Tau. Gauni viską tą patį kaip ir tikras ratracer'is, važiuoji dvi dienas, turi preparty ir šeštadienio koncertą savo sąskaitoje. REGISTRACIJA ČIA
 

4. Esi 4x4 extremalas: Kaip tik Tau bus Baltyre 4x4 Challenge
Čia laukia tikrai nemažai iššūkių 4x4 entuziastams. Atvažiuok penktadienį, sudalyvauk preparty ir šeštadienį važiuojame! REGISTRUOTIS
 

5. Esi prijaučiantis ratracer'is, bet šį kartą neturi automobilio/komandos ir nori tik į koncertą.
Atvažiuok kada norisi, visą šeštadienio dieną gali pramogauti saloje nuo wake inn iki sraigtasparnio, o vakare šėlk su minia koncerte. Liepos 13 nuo maždaug 16 valandos į salą žiūrovai ar palaikymo komanda galės patekti tik įsigiję bilietus.

Bilietus parduoda Bilietai.lt
 

Į salą su automobiliais pateks TIK ratracer'iai, registracijos metu gavę parkavimo leidimą :)

Jei dar kažkas neaišku, rašyk drąsiai. Susitinkame liepos 11 Zaraso ežero Didžiojoje saloje!!!

P.S. Girdėjau kažkur palikau klaidų dėl "Roko sodybos", tai žinok ten nevažiuosim, liepos 11-14 visi keliai veda TIK į ZARASUS :)


Iki greito,
Žiurkius Lenktyniauskas