Naujienų straipsnio pagrindinė nuotrauka

Autogidas summer fest Zarasuose jau greitai!

Atgal

Autogidas summer fest Zarasuose jau greitai!

2024 m. birželio 30 d.

 

„Autogidas Summer Fest“ pramogų ir automobilių festivalis jau liepos 11-14 dienomis

 

Liepos 11-14 dienomis Zarasai taps autofanų sostine, nes šiame mieste ir jo apylinkėse vyks neeilinis trijų dienų festivalis „Autogidas Summer Fest powered by RatRace.lt“, kuriame veiklos ir pramogų galės sau rasti kiekvienas - tiek suaugęs, tiek vaikas.

 

Pernai vykęs „RatRace.lt“ festivalis sulaukė nemažo susidomėjimo, todėl šiais metais sugrįš su dar didesniu trenksmu. Renginys suvienijo jėgas su naujais partneriais „Autogidas.lt“ ir šįmet paruošė tikrą nuotykių ir pramogų maratoną.

 

Tris dienas truksiančią fiestą sudarys automobilių, keturračių, bagių ir visureigių varžybos miškuose ir specialiai paruoštose bekelių trasose, pramogos visai šeimai Zarasų ežero saloje, o viską vainikuos toje pačioje saloje liepos 13 dieną įvyksiantis didžiausias visame regione koncertas.

 

Liepos 11-13d. - „RatRace“ III Etapas

Registracija į 3 dienų iššūkį

Jau nuo liepos 11 dienos į Zarasų ežero salą plūs spalvoti, žaismingai sportiškai išpuošti seni, tačiau nuotykių pilnam antram gyvenimui prikelti automobiliai. Dar ketvirtadienio vakare gavę startą, jie leisis į maždaug 600 kilometrų kelionę per Zarasų, Molėtų, Rokiškio apskričių civilizacijos pamirštus keliukus ir taip prasidės „RatRace.lt“ - senų automobilių bekelių ralis-festivalis, kuriame dalyvauti galima su bet kokiu automobiliu, registruojantis sau tinkamoje klasėje.

 

Organizatorių paruošta trasa lengvo pasivažinėjimo nežada - balos, smėlis, purvas - tai visiškai įprastas nuotykių ieškotojų pamėgtų lenktynių „RatRace.lt“ atributas. Net trijų dienų kelionė bekelėmis bus nemenkas iššūkis tiek vairuotojams ir komandoms, tiek jų ne pirmos jaunystės automobiliams. Bet čia ir yra visa „RatRace.lt“ varžybų esmė - asfaltuotos dangos čia niekas ir nesitiki, o kiekvienas posūkis žada vis naują netikėtumą.

 

„RatRace.lt“ - tai daugiau nei ralis, tai varžybos, kur pagrindinis priešininkas yra kelias ir kiekviena duobė ar purvo bala yra pats smagiausias išbandymas.
Gali rinktis ir 1 dienos važiavimą neįskaitai, registracija ir informacija čia. 

 

Liepos 12-13d. - „MotoFox ATV Challenge“ keturračių iššūkis

Registracija

Nauja transporto priemonė „RatRace.lt“ dalyvių gretose - keturračiai. Pirmą kartą visi keturračių fanai kviečiami sudalyvauti dviejų dienų „MotoFox ATV Challenge“ iššūkyje, kuriame keturratininkų lauks naktinis ir dieninis važiavimai specialiai paruoštoje trasoje. Iššūkyje reikės įveikti apie 200 kilometrų ir nei vienas iš jų nebus lengvas, tačiau suteiks puikių emocijų, keturračiu įveikus klampiausius smėlynus ir užkopus į aukščiausius kalnus.

 

Liepos 13d. - „Baltyre 4x4 Challenge“ visureigių iššūkis

Registracija

Dar viena naujovė - „Baltyre 4x4 Challenge“ iššūkis tikriems off-road mėgėjams, nusiteikusiems dar rimtesniems išbandymams.

 

Tai atskiras vienos dienos važiavimas 4x4 visureigiams „Autogidas Summer Fest“ metu. Liepos 13d. bus paruošta speciali trasa su įvairaus sunkumo kliūtimis, kur reikės surinkti kuo daugiau taškų. Tai bus tikras išbandymų maratonas, kurį įveikusieji galės pelnytai didžiuotis savimi.

 

 

Kitos „Autogidas Summer Fest“ pramogos ir didysis koncertas

Straipsnio nuotrauka

„Autogidas Summer Fest“ - tai didžiausias „RatRace.lt“ metinis renginys, kuriame šalia gausybės auto/moto nuotykių lenktynių dalyviams taip pat numatyta daug pramogų ir žiūrovams.

 

Liepos 13 dieną Zaraso ežero Didžiojoje saloje nemokamoje pramogų zonoje lankytojų lauks visa diena linksmybių: „StelAuto“ salono naujų automobilių bandomieji važiavimai, „CF Moto“ motociklų pristatymas, „MotoFox“ enduro mokykla, grožio palapinė, pirčių ir kubilų erdvė, didžiulė „Kakės Makės“ batutų ir atrakcionų zona vaikams, pramoginiai skrydžiai oro balionu bei sraigtasparniu. Taip pat - paplūdimiai, wake inn parkas, maitinimo zonos, nuostabi gamta ir puiki nuotaika.

 

Dienos metu bus kalbinami garsūs Lietuvos lenktynininkai bei keliautojai. Taip pat saloje stovės įvairių įmonių stendai, kuriuose bus galima susipažinti su jų paslaugomis ir produktais bei sudalyvauti konkursuose ar gauti specialius pasiūlymus.

 

Pramogų čia suras visi - nuo mažiausio iki didžiausio. Zaraso ežero saloje taip pat veiks kempingo erdvė, kur galės įsikurti kiekvienas norintis.

 

Visą kelių dienų šventę šeštadienio vakarą vainikuos didelis koncertas, į kurį bilietus galima įsigyti jau dabar. Savo muzikiniais pasirodymais liepos 13 dieną ant scenos džiugins šie atlikėjai: San Coda, Podba, Tauras, Nombeko Augustė, Senjasa, Omerta, Paulina Paukštaitytė, Filtered Tools, legendinė grupė RONDO ir šventę vainikuosiantys 2022m. „Eurovizijos“ dainų konkurso nugalėtojai iš Ukrainos „Kalush Orchestra“.

 

Taigi, liepos 13 dieną visi keliai ves į Zaraso ežero salą, kur kiekvieną atvykusį pasitiks tikras pramogų šou.

„Autogidas Summer Fest“ - tai didžiausias vasaros festivalis šiais metais Zarasuose. „Autogidas.lt“ kartu su „RatRace.lt“ organizatoriais pasirūpins, kad veiklos rastų absoliučiai visi.

 

Bilietai žiūrovams: Bilietai.lt


 

Straipsnio nuotrauka