Naujienų straipsnio pagrindinė nuotrauka

Ratrace.lt III Etapas: AUTOGIDAS SUMMER FEST

Atgal

Ratrace.lt III Etapas: AUTOGIDAS SUMMER FEST

2024 m. gegužės 25 d.

Ratrace.lt III Etapas: AUTOGIDAS SUMMER FEST

Vasaros laukiamiausias renginys sugrįžta – RatRace.lt III Etapas, nuo šiol žinomas kaip Autogidas Summer Fest, vyks liepos 11-14 dienomis Zaraso ežero Didžiojoje saloje. Šis unikalus automobilių ralis suteiks dalyviams nepakartojamą galimybę patirti tikrą nuotykių maratoną, kuriame kiekvienas kilometrų ruožas taps iššūkiu tiek vairuotojams, tiek jų technikai.

Nuotykių Zona

RatRace.lt – tai daugiau nei paprastas ralis. Dalyviai per 3 dienas susidurs su keliais, pilnais duobių ir purvo, kuriuos pramynė laikas. Kiekviena kliūtis, įveikta trasa ir netikėtas kelio ruožas taps istorija, kuria galės pasigirti tikrieji nuotykių mėgėjai. Visi dalyviai bus aprūpinti profesionaliomis kelio knygomis, kurias suprasti nebus lengva, tačiau tai tik dar labiau padidins adrenalino lygį ir iššūkių kiekį.

Festivalio Atmosfera

Autogidas Summer Fest liepos 13dieną ne tik išbandys dalyvių vairavimo įgūdžius, bet ir pasiūlys nepakartojamą festivalio atmosferą žiūrovams. Renginyje lauks įspūdingos pramogos ir koncertai, kuriuose gros tokie atlikėjai kaip Rondo, Omerta, Senjasa, Augustė Nombeko, Paulina Paukštaitytė ir Filtered tools komanda. Visi dalyviai galės mėgautis koncertu, pramogomis - Grožio zona, Pirčių zona, Kakės makės batutais ir bendrauti su kitais „ratraceriais“, dalindamiesi istorijomis ir patyrimais.

Dalyvių Klasės

Renginys skirtas visiems, nepriklausomai nuo jų patirties ar automobilio tipo. Klasės yra įvairios: nuo „2x4“ ir „4x4“ iki „Classic“, „Ladies“, „Beginner“ ir „Extreme“. Kiekvienas ras sau tinkamą kategoriją, kurioje galės išbandyti savo įgūdžius ir automobilio galimybes.

VIP Patirtis

Norintiems ypatingų patirčių, siūloma VIP erdvė, iš kurios atsivers geriausias koncerto vaizdas. Taip pat čia bus galima mėgautis maistu ir gėrimais be ilgų eilių.

Organizacija ir Patogumai

Renginio organizatoriai užtikrina, kad dalyviai turės viską, ko reikia patogiam ir maloniam dalyvavimui. Nuo festivalio miestelio su pramogomis, palapinių ir automobilių stovėjimo aikštelėmis iki poilsio zonų su dušais, tualetais ir pirtimis. Be to, renginio metu bus teikiamos visos būtinos techninės pagalbos paslaugos, kad niekas neliktų užstrigęs kelio viduryje.

Bilietai ir Registracija

Registracija į renginį jau prasidėjo! Ratrace ralio liepos 11-13 d. dalyvio mokestis – 400 EUR, į kurį įeina VIP erdvė, spa zona, užkandžiai, festivalio miestelis, vakarėliai, koncerto bilietai, kelio knygos ir profesionalus rezultatų skaičiavimas.
Žiūrovams bilietai kainuoja tik 26.2 EUR, o bilietus galima įsigyti svetainėje bilietai.lt.

RatRace.lt ir Autogidas.lt kviečia visus nuotykių mėgėjus dalyvauti šiame išskirtiniame renginyje, kur kiekvienas kilometro ruožas ir kiekviena purvo balos taps jūsų nepamirštamo vasaros nuotykio dalimi. Registruokitės dabar ir pasiruoškite didžiausiam vasaros iššūkiui! Registruotis čia