Naujienų straipsnio pagrindinė nuotrauka

Kaip pasiruošti automobilį?

Atgal

Kaip pasiruošti automobilį?

2024 m. birželio 18 d.

Kaip pasiruošti automobilį „Autogidas Summer Fest“ festivaliui

 

Liepos 11-14 dienomis į Zarasus su trenksmu atvyksta didžiausias regione metų festivalis „Autogidas Summer Fest powered by RatRace.lt“.

 

Zarasų apylinkėse bus surengtos senų automobilių lenktynės ir taip įvyks trečias „RatRace.lt“ metinio čempionato etapas, kuris taip pat bus didžiausias, ilgiausias ir įsimintiniausias iš visų. Šis unikalus automobilių ralis suteiks dalyviams nepakartojamą galimybę patirti tikrą nuotykių maratoną, kuriame kiekvienas kilometrų ruožas taps iššūkiu tiek vairuotojams, tiek jų technikai.

 

„Autogidas Summer Fest“ ne tik išbandys dalyvių vairavimo įgūdžius, bet liepos 13 dieną pasiūlys nepakartojamą festivalio atmosferą ir žiūrovams. Renginyje lauks įspūdingos pramogos ir didysis koncertas, kuriame gros iš Ukrainos atvykę „Eurovizijos“ dainų konkurso nugalėtojai „Kalush Orchestra“, taip pat tokie atlikėjai kaip legendinė grupė Rondo, Omerta, Senjasa, Augustė Nombeko, Paulina Paukštaitytė ir Filtered tools komanda. Pramogų erdvėje - grožio zona, pirčių zona, „Kakės Makės“ batutai ir kiti atrakcionai.

 

Kaip pasiruošti „Autogidas Summer Fest“ festivaliui

 

 

Transporto priemonių laukia tikrai nemenkas išbandymas atlaikyti net 3 dienas duobėtų miškų bekelių, balų ir purvynų. Norint išlikti iki finišo, reikalingas šioks toks bolido paruošimas, tačiau jis gali būti minimalus, o geriausiai „RatRace.lt“ dvasią atspindės tas automobilis, kuris bus pigus, tikrai senas, varomas dviem ratais ir pageidautina - nuotaikingai papuoštas.

 

Kaip pasiruošti į „RatRace.lt“? Viskas, ko reikia - tai automobilis. Nesunkiai susirasti sau tinkamiausią egzempliorių galima platformoje „Autogidas.lt“. Ten renginiui puikiai tiksiančių automobilių pasirinkimas platus, kažką susiras visi. Įsigijus transporto priemonę, reikalingas bent minimalus pasiruošimas.

 

Pasiruošimas priklauso nuo dalyvių užmojų. Jei planuojama tiesiog gerai praleisti laiką, pabendrauti su bendraminčiais ir nesikoncentruojama į rezultatą, užteks bolidą gražiai apipavidalinti, apsikaustyti gera nuotaika ir lėkti į festivalį. „RatRace.lt“ renginyje „varžybų“ faktorius tikrai nėra pagrindinis. Čia nugalėtoju gali pasijusti kiekvienas, įveikęs sunkias kliūtis, o tai padaryti senu ir minimaliai ruoštu automobiliu - dvigubas malonumas.

 

Taip pat bus renkamas ir gražiausiai papuoštas automobilis, tad čia yra dar viena galimybė pasijusti nugalėtojais. Jei pasipuošite ne tik automobilį, bet ir patys apsipavidalinsite kaip komanda - dar daugiau šansų pelnyti šią nominaciją. Bus renkamas ir automobilis - žiūrovų numylėtinis, tad verta pasistengti, kad būtent jūsiškis labiausiai trauktų akį.

 

Jei planai rimtesni ir norisi susikoncentruoti į visų trijų dienų kuo sklandesnį trasų įveikimą, finišavimą ir greičiausiųjų titulą - bent minimalus pasiruošimas bus reikalingas. Turbūt būtiniausias atributas, be kurio būtų sunkiausia - automobilio dugno apsauga. Ją nesunkiai gali uždėti bet koks meistras. Dar geriau, jei automobilį pavyktų šiek tiek paaukštinti, dėl ko padidėtų jo pravažumas. Kaip tai padaryti, kiekvieno išradingumo ir fantazijos vaisius. Norint, kad automobilis būtų patikimesnis, rekomenduojama pasikeisti pagrindinį diržą, vandens pompą, filtrus, visus įtempėjus ir pasitikrinti pakabą. Atlikus visą tai, daugiau šansų, kad pavyks finišuoti. Tačiau kaip viskas klostysis iš tikrųjų, prognozuoti sudėtinga, tai renginys, kur nuotykiai gali laukti už kiekvieno posūkio, bet dėl to juk tik įdomiau.

 

„Autogidas Summer Fest“ - tai didžiausias vasaros festivalis šiais metais Zarasuose. „ Autogidas.lt“ kartu su „RatRace.lt“ organizatoriais pasirūpins, kad veiklos rastų absoliučiai visi.

 

Daugiau informacijos - Facebooke

Bilietus žiūrovams į renginį parduoda Bilietai.lt